Alat-alat yang diperlukan membuat kek
A: "Busa Telur", mesti ada untuk membuat Hydrangea dan 5 bunga petal.
B: Bekas Tepung Jagung. Menggunakan untuk dekorasi paste seperti mutiara dan jenis-jenis dekorasi yang bulat.
C: Untuk mawar, Lillies dan jenis-jenis bunga ini Celformers (dari Celcakes). Digunakan ketika membuat kepala patung.
D: Palet plastik untuk mewarna.
Cupcake Pans
Saya sering menggunakan cupcake saiz biasa standard (muffin) dan cupcake mini (muffin) pan untuk membakar cupcakes saya
Kertas Cupcake
Kertas kek bersaiz kecil. Biasanya dibakar didalam bekas muffin.Adakalanya cupcakes dibakar didalam cawan kertas atau didalam cawan foil.Selepas dibakar,cawan kertas atau cawan foil boleh di ditanggalkan dengan senang sebelum cupcakes itu dimakan.
Pernahkah anda mengalami masalah selepas cupcake anda dibakar akan kelihatan berminyak dan tembus di kertas? Di at-dotcom banyak pilihan kertas cupcake yang tahan minyak dah tidak tembus bahkan pilihan warna pelangi yang cantik bintik-bintik dan pola yang lain. untuk dipilih. Saya fikir ini adalah kertas cupcake terbaik juga lebih tinggi daripada kertas cupcake yang anda biasanya beli. (pangkalan 50mm x 35mm dinding (2 "x 1 3 / 8").
Pernahkah anda mengalami masalah selepas cupcake anda dibakar akan kelihatan berminyak dan tembus di kertas? Di at-dotcom banyak pilihan kertas cupcake yang tahan minyak dah tidak tembus bahkan pilihan warna pelangi yang cantik bintik-bintik dan pola yang lain. untuk dipilih. Saya fikir ini adalah kertas cupcake terbaik juga lebih tinggi daripada kertas cupcake yang anda biasanya beli. (pangkalan 50mm x 35mm dinding (2 "x 1 3 / 8").
Tin Kek
Tikar Fondant Imprint
Cara-cara untuk menggunakannya:-
1. Roll out fondant pada permukaan yang ditaburi tepung sekitar 1 / 8 "tebal (3mm). Jangan menabur bahagian atas fondant untuk memudahkan ia dikeluarkan
2. Letakkan fondant anda di atas Tikar Imprint.
3. Gunakan rolling pin besar dan mula membuat tekanan arus di atas tikar dan fondant.
4. Jika anda ingin untuk menutup kek, pemindahkan fondant dengan berhati-hati .
2. Letakkan fondant anda di atas Tikar Imprint.
3. Gunakan rolling pin besar dan mula membuat tekanan arus di atas tikar dan fondant.
4. Jika anda ingin untuk menutup kek, pemindahkan fondant dengan berhati-hati .
5. Jika anda ingin menghias cookies atau cupcakes bukakan tikar dengan berhati-hati untuk memotong bentuk yang dikehendaki.
Tiada ulasan:
Catat Ulasan